Op zoek naar een andere webhost

Ik ben momenteel op zoek naar een andere webhost, omdat ik over de huidige webhost, Servage, zeer ontevreden ben. Dit is de vierde host waar mijn websites gehost zijn, na Digitalus, Flexwebhosting en PCextreme (waarvan de derde de beste was).

In februari 2007 ben ik overgestapt naar Servage, omdat ik meer ruimte en bandwidth nodig had. Ik kreeg van iemand advies om bij Servage mijn websites onder te brengen. Eerst was ik nog tevreden, maar een paar maanden later kreeg ik vaak database foutmeldingen (mijn vBulletin forum stuurt mailtjes als er een fout optreedt). De meeste foutmeldingen zijn "Lost connection to MySQL server during query" of "Can't connect to MySQL server". Servage deed er weinig aan en zei dat ik maar van database server moest verhuizen, wat niet hielp. Door die foutmeldingen crasht ook af en toe een tabel, waardoor ik die moet repareren. Ook zijn soms ineens al mijn websites onbereikbaar of komt er een "404 Not Found". En begin deze maand was het South Park Fan Forum 7 uur offline door een slecht werkende database server en dat op de dag dat ik een nieuwe forumlayout online wou zetten. Dat was de druppel dat de emmer deed overlopen.

Mijn advies: blijft uit de buurt van Servage. Het is een grote overseller met een slechte support en vooral bagger database servers.

Blog: