Hogeschool Rotterdam is een rommeltje...

Hogeschool RotterdamIk zit nou alweer 4 weken in het 2e leerjaar van mijn opleiding Informatica. Alleen het gaat nog niet zo goed. Doordat de Hogeschool Rotterdam mij vorig jaar aan het begin van de opleiding in een MBO klas hebben gezet (ze hebben niet gekeken naar mijn vooropleiding waarschijnlijk), mis ik nou een aantal vakken voor mijn propedeuse en krijg ik niet de vakken die ik moet volgen. Ook moet ik nou stage lopen, terwijl de rest van mijn klas dat niet hoeft te doen. Hierdoor loop ik nou studievertraging op en ga ik er waarschijnlijk een half jaar langer over doen.

Het is de laatste tijd wel een rommeltje op de Hogeschool Rotterdam. Eerst sta ik nog inschrijven voor 2 opleidingen en wil me laten uitschrijven voor mijn vorige opleiding, gaan ze me uitschrijven voor beide opleidingen. Dit heb ik gelukkig kunnen voorkomen.

Blog: