Projecten die gebruik maken van Drupal

Ik heb wat onderhoud gepleegd aan de website, zoals een andere layout die wat lichter is. Ook ga ik nog wat aanpassingen plegen aan de hoofdpagina.

Steeds meer projecten van mij draaien nou op Drupal, omdat het gewoon makkelijker te onderhouden is dan al die losse bestanden. En je kan door middel van modules veel dingen toevoegen.

Zo is vorige maand South Park Fan helemaal over na Drupal met een nieuwe vormgeving. Nu heeft elke aflevering een (uitgebrieide) informatiepagina waar South Park fans zelfs hun mening kunnen geven over wat ze van de aflevering vonden. Het bekijken van de afleveringen is ook verbeterd. Zo kan nou de ondertiteling worden uitgezet (als deze beschikbaar is).

Een andere website die gebruik maakt van Drupal is DragonBallKai.nl. Hier kunnen alle afleveringen van de animserie Dragon Ball Kai op worden bekeken. Ik heb verder nog geen plannen om ook andere dingen hierop te zetten.

Ook mijn oudste project, Hell and Heaven Net, is vorig jaar oktober voor een deel over gegaan op Drupal. Alleen het nieuws maakt er op dit moment gebruik van. Misschien wordt met een nieuwe vormgeving alle inhoud omgezet naar Drupal.

De eerste website waarmee ik met Drupal werkte, was de website van de Scouting Prins Hendrikgroep, die er nog steeds op draait. Ik kreeg van een vriend het advies om Drupal te gebruiken. De eerste versie die ik gebruikte was 4.7 en nou draait het op 6.15 en je ziet dat het product erg verbeterd is in die tijd.