Eindelijk een update!

Na meer dan twee jaar geen update aan mijn blog te hebben geplaatst; hier is de update eindelijk!

Mijn laatste update ging over mijn studie die in september 2011 de laatste twee maanden in ging. Dat is goed afgelopen. Op 31 oktober 2011 heb ik mijn afstudeerstage met een ruimte voldoende afgerond en mijn opleiding HBO Informatica met succes afgerond. De vier jaar die ik over mijn opleiding heb gedaan ging af en toe een beetje rommelig, maar uiteindelijk kwam steeds alles goed.

Na mijn opleiding succesvol te hebben afgerond, ben ik aangenomen bij Information Makers, het bedrijf waar ik mijn afstudeerstage heb gelopen, als software ontwikkelaar. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties voor vooral de transportwereld. Hier wordt gebruik gemaakt van de programmeertaal Java met als webapplicatie framework JavaServer Faces met ICEfaces als Ajax extensie erbovenop. Hier werk ik nu nog steeds naar tevredenheid.

Sinds ik een fulltime baan heb, heb ik alleen minder vrije tijd om mijn websites bij te houden. Hell and Heaven Net draait wel sinds 1½ jaar deels op Drupal, maar alle oude content die ik daarvoor heb geschreven heb ik nog niet omgezet. Daar gaat best veel tijd in zitten namelijk.

Blog: