Projecten

Ik heb al heel wat jaren als hobby het maken van websites. Dit begon eerst met wat eigen projecten die hieronder staan. Het zijn voornamelijk fansites over een bepaalde serie.

Eigen projecten

 • Hell and Heaven Net
  Een fansite die gaat over de Final Fantasy games en andere games van Square Enix. Deze website is al meer dan 10 jaar online en draait op Drupal.
 • South Park Fan
  Een Nederlandse fansite dat draait op Drupal over de animatieserie met 4 kinderen uit het gelijknamige South Park gemaakt door Matt Stone en Trey Parker.
 • AdventChildren.nl
  Dit was een Nederlandse fansite over Final Fantasy VII: Advent Children, de animatiefilm die zich 2 jaar na Final Fantasy VII afspeelt.
 • StarOcean4.com
  Dit was een fansite over het computerspel Star Ocean: The Last Hope van ontwikkelaar tri-Ace dat is uitgegeven door Square Enix.

Projecten voor anderen

Ik heb nog niet echt veel projecten voor anderen uitgevoerd.

Overig

Voor het keuzevak Websites maken in Flash moest ik als eindopdracht een website in Flash maken. Ik heb toen mijn homepage, die al jaren niet meer werd bijgewerkt, gemaakt in Flash. Je kan hem hier bekijken. Ik had toen nog weinig ervaring met Flash dus hij ziet er wat simpel uit.